Takana on varsin vauhdikas ja mukava viikonloppu (5-6.2)!

Lauantaina illan suussa Jurin Sisko Aino ja Lyhytkarvainen Collie Vekku omistajansa Annen kanssa tulivat yöksi tänne Kaarinaan. Ensimmäisestä hetkestä asti sisarukset aloittivat painin joka ei loppunut ennenkuin molemmat laitettiin nukkumaan :) Luca ja Vekku tyytyivät katsomaan kakaroiden menoa, ja taisivat hieman pyöritellä silmiään kun katsoivat toisten menoa jossa välillä ei ollut päätä eikä häntää :)

Tässä muutama todiste, ja taidonnäytteitä painiotteista:

Ikean Marsu kestää hyvin kahden naskalihampaan vetoleikit :)

Ja velipoika sai tyytyä akkavaltaan :)

Olemme niin viattomia, suloisia ja ennen kaikkea rauhallisia ;) ( Ja  mieleemme ei tulisi maistaa tuota raita sukkaa ;) )

Pihalla Vekku pääsi pentujen kanssa leikkimään:

 

Sunnuntaina ohjelmassa oli Joonan ja Hippun luo meno, jossa sisarukset pääsivät leikkimään ja omistajat vaihtamaan kuulumisia :) Lenkillä oli mukana Luca, Tolleri Peppi ja Islanninlammaskoira Sina. Ilma oli mitä mainioin ja maisemat hienot, koirat juoksivat sydämmensä kyllyydestä ja omistajat  nauttivat auringosta.

Kuvasatoa vauhdin huumasta ja hurmasta:

Luca Kallion Kuningas :)

Lenkin jälkeen uni maistui:

Kuvassa Tappijalkainen pallopää ja Honkkelijalka kippurahäntä :)

Oli varsin mielenkiintoista seurata sisarusten menoa ja meininkiä, ja huomata että Juri on varsin herrasmies :) Molemmat siskokset näyttivät veljelleen kaapin paikan, taisi poika todeta että sen verran kiukkuista naisväkeä että parempi totella. Lucalla Juri laittaa jo hieman kampoihin mutta siskosten kanssa poika oli hyvin rauhallinen :)

Kiitos Joonalla ja Annelle mukavasta päivästä, uusia pentutreffejä odotellessa :)