Aika kuluu nopeasti, tuntuu että Juri tuli vasta eilen mutta todellisuus on se että pentu on ollut arjessamme mukana jo pian neljä viikkoa :) Monenmoista on jo yhdessä koettu, uusia asioita ja tuttavuuksia on tullut joka päivä vastaan :) Vielä emme ole kohdanneet asiaa jota Juri pelkäisi, uusiin paikkoihin mennään häntäheiluen ja uudet asiat kohdataan rohkeasti ja avoimin mielin :) Lyhyesti kiteytettynä Juri on mahtava pentu, joka on saanut luonteestaan pelkästään positiivista palautetta.

Alusta asti poika on saanut tottua kulkemaan hississä ja rappukäytävässä. Muutama rappu ollaan menty ylös ja alas isoveljen perässä. Hississä kuljetaan nätisti ja rappun liukkaita pintoja ei aristella.

Ensimmäisten viikkojen aikana olen panostanut Jurin sosiaalistumiseen, olemme käyneet lemmikkieläinliikkeissä, työpaikallani, ystävieni luona ja koirapuistossa. Juri on tutustunut pieniin lapsiin, vanhuksiin ja erirotuisiin ja näköisiin koiriin. Täällä kaupungissa ollessa lenkillä tulee vastaan uusia koira tuttavuuksia ja erilaisia kulkuneuvoja :)

Paraspaikka on ehdottomasti ATT:n Agilityhalli joka on nykyään Jurin toinen koti, poika on ollut alusta asti mukana treeneissä ja kisoissa.  Hallin äänet, meteli, ihmiset ja koirat eivät ole Juria paljon pelottaneet vaan jokainen ihminen ja koira on juuri häntä varten tullut paikanpäälle :) Ensimmäiseen agilityesteeseenkiin ollaan tutustuttu,  putki oli Jurin mielestä varsin mukava ja vauhdikas tuttavuus.

Se mikä on parasta niin Luca ja Juri tulevat hyvin toimeen. Luca on ylpeä isoveli joka kouluttajaa pikkuveljeä arjen rutiineihin. Kaksikko on kuin majakka ja perävaunu. Niin sisällä kuin ulkona kaksikko painii ja juoksee ympäriinsä, välillä pitää komentaa ja murista ja välillä nukutaan vierekkäin.

Koirakavereita on ehtinyt kertymään isomäärä, parhaita ovat Lucan lisäksi Labukka Bella, Kettarit Lumi, Soni ja Milo, Siskot Hippu ja Aino ja Tolleri Peppi.Unohtamatta Mäykkyjä Kerttua ja Kiukkua :)

Bella 9-vuotta ja Juri 9vko:a, näiden kahden menossa ei huomannut ikäeroa. Kaksikko on ollut alusta asti samalla aaltopituudella :)

Mäykyt Kerttu ja Kiukku, pieni BC ja vakava omistaja ;)

Juri on energinen, vauhdikas ja valloittava persoona, jonka kanssa aika ei tule pitkäksi :) Helmikuun lopussa menemme Pentukurssille jonka jälkeen katsomme minne suuntaamme :)

Luca ja Juri Tammikuussa 2011!